Backlinks kopen

Backlinks kopen?

Backlinks kopen?

Backlinks kopen? Kwaliteit en relevantie staan bij ons voorop!

Wilt u liever zelf de linkbuilding van uw website doen? Geen probleem. Bij Linkbuilding Express weten we als geen ander wat het belang is van goede backlinks op uw website. Met onze backlinks bent u er zeker van dat uw professionele website de bezoekersaantallen krijgt die het verdiend, en dat deze voor uw doelgroep natuurlijk makkelijk gevonden wordt in de zoekmachines. Ons ervaren team heeft altijd passende backlinks die de waarde van uw website aanzienlijk verhogen. Losse backlinks kopen? Linkbuilding Express werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande backlinks. Zo kunt u zelf uw linkbuilding in de hand houden en gebruik maken van de ervaring en service van Linkbuilding Express.

Onze Backlinks kopen

Welke backlinks heeft u nodig voor uw website?

Als u besluit om de linkbuilding zelf in de hand te houden, dan heeft u de mogelijkheid tot het kopen van kwalitatieve backlinks die een perfecte aanvulling zijn voor een goede positie van uw website binnen Google. Maar welke backlinks kunt u het beste kopen voor uw website? Natuurlijk adviseren we u daar graag in. Er zijn verschillende soorten backlinks die u bij ons voor een voordelige prijs kunt inkopen. Wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit, en daarbij mag u rekenen op de service die u van ons gewend bent. Wilt u content backlinks kopen of heeft u liever waardevolle backlinks die geplaatst kunnen worden op relevante websites? Ons team adviseert u hier graag in.

Content backlinks worden altijd geplaatst op relevante blog of business websites. Daarbij heeft u de keuze uit artikelen met een divers aantal woorden. Uiteraard worden deze content backlinks alleen geplaatst op goed bezochte content websites met interessante en relevante artikelen. Daarnaast heeft u bij Linkbuilding Express ook nog de keuze uit heel veel andere verschillende soorten links. Denk hierbij maar eens aan startpagina backlinks, bedrijvengids backlinks of een link voor een partnerpagina. Wilt u liever een blogroll backlink kopen? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. Om uw website een goed linkprofiel en een hoge positie binnen Google te kunnen geven, is het plaatsen van backlinks zeer effectief. Ons team is gespecialiseerd in het maken van waardevolle en relevante backlinks die uw website de bezoekers geven die het verdiend. Door de ruime ervaring van onze specialisten bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, én de beste backlinks voor uw website en doelgroep. Wilt u graag meer informatie over het kopen van backlinks bij Linkbuilding Express? Wij adviseren u graag.

 • Basic Plan

 • 499/mo
  • 10 lokale zoektermen
  • On-page advies
  • 24/7 live zoekterm tracking
  • Maandelijks rapportage
  • +/- 15 backlinks

 • Advanced Plan

 • 699/mo
  • 5 lokale + 5 landelijke zoektermen
  • On-page advies
  • 24/7 live zoekterm tracking
  • aandelijks rapportage
  • +/- 25 backlinks

 • Premium Plan

 • 1399/mo
  • 10 lokale + 10 landelijke zoektermen
  • On-page advies
  • 24/7 live zoekterm tracking
  • Wekelijks rapportage
  • +/- 50 backlinks

Bent u overtuigd van de waarde van linkbuilding voor uw website? Wilt u een betere positie in Google zodat potentiële klanten uw makkelijker kunnen vinden? Met onze linkbuilding pakketten haalt u niet alleen de juiste links voor uw website in huis, maar bent u ook nog eens zeker van onze goede service en ruime ervaring. Wilt u weten welk linkbuilding pakket het beste bij uw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct Starten!

Blog backlink

Een blog backlink is een kwalitatief hoogstaande link welke wordt geplaatst op bijvoorbeeld een privé blog. Natuurlijk zijn deze blogs altijd van de hoogste kwaliteit en zijn ze relevant aan uw doelgroep. Uiteraard heeft u bij Linkbuilding Express de keuze uit verschillende woorden aantallen. Zo kunt u kiezen uit artikelen van bijvoorbeeld 250, 500, 750 of zelfs 1000 woorden.

Homepage backlink

Bij Linkbuilding Express kunt u tevens backlinks kopen voor een homepage. Deze links worden geplaatst op de homepagina van een website van een relevant bedrijf, of op een privé blog.

Blogroll backlink

Wilt u liever een link die u kunt plaatsen op iedere pagina van een gerelateerde en relevante website? Kies dan voor een blogroll backlink. Ook met deze link heeft u weer de keuze tussen de plaatsing op een bedrijfswebsite of een privé blog.

Startpagina backlink

Deze backlink is misschien wel de meest bekende van allemaal en dat is niet zo vreemd. Onze backlinks zijn uiteraard van hoge kwaliteit en garanderen een perfecte relevantie. Natuurlijk voorziet Linkbuilding Express u van startpagina backlinks welke volledig passen bij uw branche. Een startpagina komt de verhouding van anchors in uw lintprofiel ook zeer zeker ten goede.

Bedrijvengids backlink

Met deze backlink krijgt u een waardevolle vermelding van uw bedrijf in een bedrijvengids. Uw diensten of producten worden nog eens extra uitgelicht, en tevens voorzien wij deze vermelding van het logo van uw bedrijf, én een verwijzing naar uw website.

Linkpartner backlink

Deze backlink kan worden geplaatst op een partnerpagina van bijvoorbeeld een website van een bedrijf, of een privé blog met waardevolle content. Uiteraard is het ook mogelijk om een beknopte tekst toe te voegen aan deze linkpartner backlink.

Marktplaats backlink

Misschien wel één van de bekendste verkoopsites van Nederland! Met een marktplaats backlink zorgt Linkbuilding Express ervoor dat uw diensten of producten in een wervelende advertentie worden weergegeven, en voorzien wij deze tevens van een afbeelding. Met een marktplaats backlink maken wij natuurlijk ook een verwijzing naar uw website

Startpagina backlink

Deze backlink is misschien wel de meest bekende van allemaal en dat is niet zo vreemd. Onze backlinks zijn uiteraard van hoge kwaliteit en garanderen een perfecte relevantie. Natuurlijk voorziet Linkbuilding Express u van startpagina backlinks welke volledig passen bij uw branche. Een startpagina komt de verhouding van anchors in uw lintprofiel ook zeer zeker ten goede.